Hírek, aktualitások

 

Hozzájáruló nyilatkozat.pdf

Békéltető testületek.pdf

Panaszkezelés.pdf

Fogyasztóvédelem.pdf

 

Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE)

Hatékony műszaki megoldások kiskoruak védelmében.

ASZF-k

Szolgáltatás minőségi mutatók

 

Kedves Ügyfeleink!

 

A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban, digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra.

 

Az igényléseket e-mail formájában, legkésőbb november 27. - ig, aláírva legyenek szívesek eljuttatni hozzánk, a support@ditel.hu címre.

 

Az igénylőt IDE kattintva tudják letölteni.

 

 

A Cégről

 

A DITEL 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (DITEL 2000 Kft.) 1999. augusztus 19-én alakult.

A társaság fő tevékenysége: digitális telefon alközpontok üzemeltetésével telefonszolgáltatás biztosítása irodaházi bérlőknek, lakóparkoknak.

A Ditel Kft. legnagyobb szolgáltatási területét eddig az irodaházak képviselték. Tevékenységi körünk bővül, a Madarász-Házakban és a Panoráma lakóparkban nyújtott távközlési, kábeltévé és Internet szolgáltatással.

A telefon ellátást az Ericsson MD110-es típusú digitális alközpontján keresztül, a legújabb software verzió telepítése által biztosított szolgáltatással nyújtjuk az Irodaházak bérlőinek, illetve a lakóknak.

Az alközpont szerves része a TABS tarifikációs rendszer, mely biztosítja a kimenő forgalom pontos mérését, részletes telefonszámla kiállítását.

Számítástechnikai felhasználás céljából SO interfészeket is biztosítunk. A hangposta szolgáltatás minden vonalon igénybe vehető.

A beruházás költségei minden esetben a Szolgáltatót, a Ditel 2000 Kft. terhelik.